Salah pred derbi s PSG-om govorio o navodnom sukobu s Maneom

Demantovao medije

Salah pred derbi s PSG-om govorio o navodnom sukobu s Maneom

Endin Čaušević

Već u prvom kolu grupne faze Lige prvaka očekuje nas veliki derbi na Anfieldu gdje će ekipa Liverpoola ugostiti PSG.

Prošlogodišnji finalisti žele nastaviti s dobrim igrama u najelitnijem klupskom takmičenju na svijetu, ali je jasno da ih očekuje težak zadatak protiv prvaka Francuske. Naravno, najviše se u redovima Redsa očekuje od Mohameda Salaha, Sadija Manea i Roberta Firmina.

Ipak, u posljednje vrijeme sve je više špekulacija o tome da ovaj trio više ne funkcioniše najbolje. Navodno, Salah i Mane više nisu u tako dobrimo odnosima, ali je Egipćanin odlučio to demantovati pred sutrašnju utakmicu protiv Parižana.

"Jedina istina u svemu što se piše jeste da smo mi pravi prijatelji. Mnogo razgovaramo od prvog dana i družimo se. Nas trojica nakon svage utakmice sjedimo u svlačionici i pričamo o tome šta trebamo uraditi da budemo još bolji. Između nas vlada solidarnost i nije nam bitno ko će dati više golova", rekao je Salah.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti