Salčinović odlučio sačekati kraj  prelaznog roka

Ipak, po svemu sudeći ne dolazi u Želju

Salčinović odlučio sačekati kraj prelaznog roka

Adnan Beganović

"Dugo sam razmišljao i donio sam odluku. Sačekat ću kraj prelaznog roka jer imam neke opcije za inostranstvo. Hvala Željezničaru i Amaru Osimu, koji je ispao i više  nego korektan, koji je razumio moju situaciju", istakao je Fenan Salčinović za SportSport.ba.

Nekadašnji igrač Čelika, Sandefjorda, Zrinjskog i Rijeke, Fenan Salčinović, u posljednjih nekoliko dana povezivao se za Željezničarem.

Njegov dolazak na Grbavicu bio je izvjestan, no kako sada stvari stoje od istog neće doći, iako su obje strane bile zainteresovane za realizaciju transfera.

Menadžer Plavih, Amar Osim i Salčinović su razgovarali o njegovom dolasku na Grbavicu, no ovaj veznjak je odlučio sačekati kraj prelaznog roka i eventualni transfer u inostranstvo.

"Doista sam teška srca donio ovu odluku. Dugo sam razmišljao, no moram  misliti i na porodicu. Imam neke opcije za odlazak vani, pa ćemo vidjeti šta će od svega biti", istakao je Salčinović za SportSport.ba.

"Nisam Osimu rekao definitivno 'ne', znam da rizikujem mnogo, ali život je takav. Zahvalio bih se Osimu i to bez imalo kurtoazije, taj čovjek me je oduševio u svakom pogledu. Imponuje interes Željezničara i takvog trenera kao što je Osim, no ponavljam, moram misliti na porodicu", dodao je Salčinović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.