Salčinović se vraća u Čelik?

Jutros trenirao sa Zeničanima

Salčinović se vraća u Čelik?

Edmir Škorić

Fenan Salčinović je jutros trenirao sa ostatkom momčadi Čelika, te postoji mogućnost da se ovaj veznjak vrati u redove zeničkog premijerligaša.

Fenan Salčinović je rođen u Zenici, ranije nastupao za mladu selekciju Bosne i Hercegovine, a trenutno je član Lech Poznana, iako je prošlu sezonu proveo na posudbi u norveškom Sandefjordu, gdje je u 17 odigranih utakmica postigao dva gola.

Fudbaleri Čelika predvođeni novim šefom stručnog štaba Abdulahom Ibrakovićem jutros su odradili trening, na kojem se pojavio i Salčinović.

Salčinovića, bez sumnje, žele na Bilinom Polju, dok interesa ne manjka ni sa druge strane, pa je izgledno da ovaj 22-godišnjak u narednoj sezoni brani "crveno-crne" boje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti