Salčinović slobodan igrač, ponovo odlazi u inostranstvo

Raskinuo ugovor s Olimpicom

Salčinović slobodan igrač, ponovo odlazi u inostranstvo

E. Škorić

Fenan Salčinović je od jučer slobodan igrač. On je sporazumno raskinuo ugovor s Olimpicom i sada je u potrazi za novim klubom.

Salčinović je imao dvogodišnji ugovor s Vukovima sa Otoke, ali neće ga odraditi do kraja. Dobio je jučer papire i slobodan je pronaći sebi odgovarajući klub.

 

Iza ovog 26-godišnjaka je bogata karijera, koju je započeo u Čeliku, odakle je otišao u Lech, a zatim i norveški Sandefjord. Iz Norveške se vratio u BiH, gdje je nastupao za Zrinjski. akon odlaska u Hrvatsku (Rijeka), uslijedio je povratak u rodnu domovinu. 

 

Pristižu ponude na adresu ovog veznjaka, no njegova namjera je potražiti klub u inostranstvu. Ima nekoliko klubova koji ga žele, ali kako kaže, o svemu će odlučiti u narednih nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Posjetimo da je bilo poziva i iz FK Sarajevo, no on je po treći put odlučio otići iz Bosne i Hercegovine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti