Salgado želi postati „Čekičar“
Salgado je uvjeren da još nije za staro gvožđe

Salgado želi postati „Čekičar“

SportSport.ba

Nakon što je napustio Real iz Madrida, Michel Salgado želio bi se okušati u Engleskoj tačnije u ekipi West Ham Uniteda, gdje bi trebao biti zamjena za Lucasa Neilla.

Salgado je napustio Real prošle sezone nakon više od 10 godina koliko je tamo proveo.

Salgado je uvjeren da još nije za staro gvožđe i da dosta toga može pružiti igrajući na visokom nivou. Više od nastavka karijere u Španiji, tridesettrogodišnji nogometaš volio bi igrati u Engleskoj i pridruži se West Hamu.

U brojnim intervjuima Salgado je otkrio svoju ljubav prema Engleskoj. Salgado odlično govori engleski, tako da jezik uopšte ne bi predstavljao poteškoće u njegovoj prilagodbi. Da li će sve ostati na želji, ili iza Salgadovih komentara zaista stoji neki konkretan dogovor vidjeće se u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.