Salih Hinović novi golman Mladosti iz Kaknja

Posljednje pojačanje za Premijer ligu

Salih Hinović novi golman Mladosti iz Kaknja

Dino Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja u zimskom prelaznom roku u svoje redove doveli su nekoliko sjajnih pojačanja, koja će im pomoći da ostvare eventualno plasman u Premijer ligu.

Posljednje pojačanje čime je prelazni rok za ovaj klub iz Kaknja završen došlo je jučer u vidu golmana Saliha Hinovića, koji u Mladost stiže iz zeničkog Čelika.

Hinović je 25-godišnji golman, koji je osim Čelika branio jednu sezonu za Krivaju iz Zavidovića, u prvom dijelu sezone u Premijer ligi na golu Čelika stajao je devet puta, ali se oporavkom kapitena Adija Adilovića preselio na klupu.

Ovaj Zeničanin želi braniti u kontinuitetu, tako da se odlučio za odlazak u mali, ali veoma ambiciozni klub iz Kaknja, koji imaju veliku želju naredne sezone igrati protiv najjačih ekipa u našoj zemlji.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.