Salihamidžić blizu povratka u Bundesligu

Napušta Juventus

Salihamidžić blizu povratka u Bundesligu

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Hasan Salihamidžić naredne bi se sezone mogao vratiti u njemačku Bundesligu.

Naime, Salihamidžić će ovog ljeta gotovo pa sigurno napustiti Juventus, a kako kaže, veoma je moguća opcija povratka u Bundesligu.

"Imam kontakte sa nekoliko klubova u Njemačkoj. Otvoren sam za svaku opciju, ali ću sačekati i vidjeti kako će se stvari dalje razvijati", rekao je Salihamidžić u razgovoru za njemački Kicker.

Za sada nije poznato o kojim se to klubovima radi, iako njemački mediji nagađuju da bi Bayern mogao biti zainteresovan za svog nekadašnjeg igrača, koji bi u tom slučaju bio alternativa za Francka Riberya.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.