Salihamidžić šokiran nakon Bayernove blamaže, jedva je izgovorio dvije rečenice

Gladbach slavio sa 5:0

Salihamidžić šokiran nakon Bayernove blamaže, jedva je izgovorio dvije rečenice

H. Zilić

Bayern Munchen je doživio debakl u utakmici šesnaestine finala DFB Pokala.

Bavarci sa sa nevjerovatnih 5:0 poraženi od Borussije Monchengladbach, što je bio jedan od najtežih poraza Bayerna u historiji kluba na tlu Njemačke.

Nakon meča Hasan Salihamidžić, član Upravnog odbora Bayerna nije bio raspoložen za izjave. Popularni Braco je bio šokiran i jedva je izgovorio par riječi pred novinarima.

"Teško je sve to objasniti", rekao je Salihamidžić, a zatim dodao:

"U šoku sam zaista, ovo nije Bayern, ovo je zamračenje tima, užasno, pogotovo u odbrani, ne znam šta su igrači u defanzivi radili."

Bayern nije ličio na sebe sinoć, stigle su kritike vodećih njemačkih medija, ali neki smatraju da je ovaj "šamar" trebao ekipi nakon nekolicine odličnih partija na startu sezone, gdje su Bavarci na 11 utakmica postigli 57 golova u svim takmičenjima.

Ostali su bez borbe za jedan trofej već u oktobru, a sada je cilj što prije zaboraviti tešku noć u Monchengladbachu i krenuti dalje.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi