Salihamidžić karijeru završava u SAD?

Bh. internacionalac najavio mogućnost

Salihamidžić karijeru završava u SAD?

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Hasan Salihamidžić nalazi se sa svojim Juventusom na turneji po SAD, gdje bi mogao nastaviti karijeru,

Iskusni vezni igrač ima još godinu dana ugovora sa Starom damom, s kojom se nalazi po turneji po SAD, gdje će Juventus igrati sa Fiorentinom i New York Red Bullsima naredne sedmice.

Međutim, tokom turneje po SAD nekoliko tamošnjih klubova pokazalo je interesovanje za bh. internacionalca.

"Ne vidim razlog zašto ne bih došao u SAD igrati. Imam još godinu dana ugovora sa Juventusom i vidjećemo šta će se desiti. Ovdje u SAD ima mnogo Bosanaca i Hercegovaca i zaista nema razloga zašto karijeru ne bih završio ovdje", rekao je Salihamidžić američkim novinarima.

Salihamidžić se potom osvrnuo i na subotnje finale Lige prvaka između Bayerna i Intera.

"Igrao sam devet godina u Minhenu, gdje sam proveo neke zaista sjajne trenutke u svojoj karijeri. Inter nije omiljeni klub u Torinu i Juventusu i svi ćemo navijati za Bayern", dodao je Salihamdžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije