Salihamidžić: Moramo biti oprezni

Nakon sinoćnje pobjede

Salihamidžić: Moramo biti oprezni

A. Beganović

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Hasan Salihamidžić, u sinoćnjoj pobjedi nad Fulhamom bio je jako zapažen dok je igrao, a nakon susreta izjavio je da su on i njegovi saigrači pružili jako dobru igru.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu, dobro smo kontrolirali igru, upravo onako kako smo željeli. Mislim da smo napravili sjajan posao jer Fulhamu nismo dozvolili da razvije igru. Presretni smo nakon pobjede, no moramo biti jako oprezni uoči revanša", rekao je Salihamidžić i dodao:

"Što se tiče pogotka, mogu vam reći da je najmanje bitno ko ga je postigao. Ja sam dotaknuo loptu te tako pomogao Trezeguetu i možda je bolje što je gol njemu pripisan jer se vraća nakon povrede i to može biti veliko ohrabrenje za njega."

Popularna Stara dama na dobrom je putu da se plasira u četvrtfinale Evropske lige, a sigurno je i jedna od glavnih favorita da dođe do trofeja u ovom takmičenju.

"U posljednje vrijeme radimo odlično. Ne smijemo misliti o trofeju, moramo se skoncentrisati na narednu utakmicu. Težak je put do finala i trenutno nam je najbitnije da prođemo Fulham, zaključio je nekadašnji bh. reprezentativac.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.