Salihamidžić: Pjanić ima sjajnu tehniku i snažan šut

Nekadašnji reprezentativac o Pjaniću

Salihamidžić: Pjanić ima sjajnu tehniku i snažan šut

Nedavno se u medijima pojavila informacija da bi naš reprezentativac, Miralem Pjanić mogao da promijeni sredinu u ovom ljetnom prelaznom roku, kao njegov novi klub se spominjala i Borussija iz Dortmunda.

Jedan od naših reprezentativaca koji je ostavio najdublji trag u Njemačkoj je Hasan Salihamidžić, a on je iskoristio priliku da Pjanića pohvali.

"Taj momak ima veliki potencijal. Dugo ga pratim i najbolje ga znam iz utakmica reprezentacije. Ima odličnu tehniku i snažan udarac. On bi mogao biti Borussijin novi Gotze", rekao je naš nekadašnji reprezentativac.

Pjanić bi viceprvaka Evrope koštao oko 15 miliona eura, a njegov ugovor sa Romom ističe 2015. godine. Novi trener Rudi Garcia, bi prema pisanju italijanskih medija bio voljan da proda Pjanića ukoliko stigne adekvatna ponuda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti