Salihamidžić se vraća u HSV?

Aogo u Juventus, Salihamidžić ili Poulsen u HSV

Salihamidžić se vraća u HSV?

O. Lekić

Čelnici Juventusa ozbiljno su zagrijani za fudbalera HSV-a Dennisa Aoga, a njemački mediji danas pišu da bi u eventualni transfer mogao biti uključen i nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Hasan Salihamidžić.

Sportski direktor Juventusa Giuseppe Marotta za talijanske medije je rekao da je Aogo prva opcija čelnika kluba za jačanje odbrambenog reda, a navodno će iz Juventusa ubrzo poslati ponudu na adresu njemačkog kluba.

Nagađa se da će Juventus ponuditi HSV-u između 6 i 8 miliona eura, no isto tako spominje se da bi Juventus kao dio odštete njemačkom klubu mogao ponuditi nekog igrača, prije svega Salihamidžića ili danskog internacionalca Christiana Poulsena.

Ukoliko se ova nagađanja pokažu tačnim, nekadašnji bh. reprezentativac vratit će se u klub u kojem je i započeo svoju sjajnu međunarodnu karijeru i to daleke 1992. godine kada je iz Jablanice stigao u omladinske selekcije HSV-a.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti