Salihović 6. u glasanju za igrača mjeseca

Za sada vodi Raul, prate ga Ribery i Reus

Salihović 6. u glasanju za igrača mjeseca

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sejad Salihović trenutno se nalazi na šestom mjestu u glasanju za najboljeg igrača ovog mjeseca u Bundesligi.

Salihović je ovaj mjesec odigrao na vrhunskom nivou u dresu svog Hoffenheima, te je dva puta pogađao i dva puta asistirao u decembru. A u anketi njemačkog portala Spox.com Salihović je trenutno šesti u glasanju za igrača mjeseca.

Na prvom je mjestu legendarni Raul, napadač Schalkea. Drugi je Bayernom Franck Ribery, a na trećem je mjestu sjajno krilo Borussije iz Moenchengladbacha Marco Reus.

Vedad Ibišević također je uvršten u ovaj izbor i nalazi se na 11. mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije