Salihović: Ako ne dobijem ponudu, odlazim

Reprezentativac BiH ušao u posljednju godinu ugovora

Salihović: Ako ne dobijem ponudu, odlazim

Sejad Salihović, reprezentativac Bosne i Hercegovine, mogao bi sljedeće sezone karijeru nastaviti negdje drugo, jer mu Hoffenheim još uvijek nije ponudio produžetak saradnje.

Salihović ulazi u posljednju godinu ugovora sa Hoffenheimom, a njemački klub još uvijek našem reprezentativcu nije ponudio produžetak saradnje, tako da bi ga od naredne sezone mogli gledati u dresu nekog drugog kluba.

"Ukoliko ne dobijem ponudu, sljedeće sezone ću igrati negdje drugo. To je život", rekao je Sejad Salihović za njemački Kicker, a ranije u maju je izrazio nezadovoljstvo tretmanom u klubu, a tada je rekao:

"Razbijao sam guz... ovdje pet godna. Želim da budu iskreni prema meni".

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je prošle sezone u 25 bundesligaških utakmica postigao pet golova i upisao devet asistencija, povezivao se sa Wolfsburgom. Ukoliko odradi posljednju sezonu ugovora, Hoffenheim bi ga sljedećeg ljeta izgubio bez odštete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.