Salihović bez trake, kazne za još 3 igrača
Salihović bez trake protiv Kelna

U Hoffenheimu nikad gora situacija

Salihović bez trake, kazne za još 3 igrača

Adnan Beganović

Hoffenheim naših Sejada Salihovića i Vedada Ibiševića nalazi se u velikoj krizi koja traje već nekoliko sedmica. Očito je da u klubu mnoge stvari ne štimaju, a njemački mediji govore o nedostatku discipline u ekipi.

Naime, u sedmici nakon debakla protiv Wolfsburga čak trojica igrača kažnjena su od strane trenera Ralfa Ragnicka, dok je naš reprezentativac Sejad Salihović ostao bez kapitenske trake koju je u duelu sa Kelnom nosio Joe Šimunić.

"Želim da se Sejad koncentriše isključivo na svoju igru", obrazložio je oduzimanje kapitenske trake našem reprezentativcu Ralf Ragnick.

Pored oduzimanje kapitenske trake našem reprezentativcu Ragnick je kaznio još trojicu igrača i to Maicosuela i Franca Zuculinija koji su zakasnili na jutarnji trening uoči duela sa Kolnom, te Borisa Vukčevića, koji je prespavao posljepodnevni trening.

Da neke stvari u momčadi ne štimaju može se zaključiti i iz izjave golmana Time Hildebranda koji je propustio je utakmicu protiv Kelna zbog problema sa leđima.

"Kada vidite sve što nam se dešava, morate se pitati da li u našoj ekipi ima dovoljno discipline", rekao je za njemačke medije Hildebrand.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.