Salihović blizu izbora za igrača mjeseca

Vedad Ibišević na četvrtom mjestu

Salihović blizu izbora za igrača mjeseca

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sejad Salihović preuzeo je čelnu poziciju u glasanju za najboljeg igrača mjeseca decembra u Bundesligi.

Vezni igrač Zmajeva i reprezentacije Bosne i Hercegovine preuzeo je prvu poziciju od legendarnog Raula u glasanju posjetioca njemačkog web portala Spox.com.

Salihović ima ubjedljivo najveći broj glasova (29,5 odsto), ispred španskog napadača Schalkea koji ima 12,5%, te Francka Riberya sa 11,9%. Četvrto mjesto trenutno zauzima još jedan reprezentativac BiH. Vedad Ibišević skupio je deset posto od ukupnog broja glasova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije