Salihović: Dali smo sve od sebe

Nakon poraza od Werdera

Salihović: Dali smo sve od sebe

Adnan Beganović

Hoffenheim naših Sejada Salihovića i Vedada Ibiševića poražen je danas od Werdera, a upravo je bosanskohercegovački reprezentativac Sejad Salihović za njemačke medije prokomentarisao susret.

"Ne smijemo nakon ove utakmice spustiti glave. Dali smo sve od sebe, ali nije išlo, no zbog poraza ne treba nikoga kriviti. Naša igra do protivničkog šesnaesterca i nije toliko izgledala loše, ali nismo uspjeli zabiti pogodak", rekao je Salihović za njemačke medije.

Podsjetimo, Hoffenheim se trenutno nalazi na 11. poziciji bundesligaške tabele sa 32 osvojena boda, a današnji poraz od Werdera ujedno je peti domaći poraz momčadi naših reprezentativaca u ovoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.