Salihović i Hoffenheim pregovaraju, ali...

Salihović i Hoffenheim pregovaraju, ali...

Adnan Beganović

Fudbalskom reprezentativcu Bosne i Hercegovine, Sejadu Salihoviću, na kraju ove sezone ističe ugovor sa Hoffenheimom, a iz njemačkog kluba tvrde da su počeli pregovori oko produženja saradnje.

Sejad Salihović već tri i pol godine jedan je od najboljih igrača Hoffenheima, no veliko je pitanje da li će i u budućnosti nositi dres ovog kluba.

Naime, bh. reprezentativcu na ljeto ističe ugovor sa Hoffenheimom, a s obzirom da u njemačkom klubu od naredne sezone planiraju smanjiti proračun, male su šanse da će dogovor oko novog ugovora biti postignut.

Svjesni su toga i osmoplasiranoj momčadi Bundeslige.

"Počeli smo pregovarati sa Salihovićem o produžetku saradnje, no teško ćemo pomiriti stavove sa našom poslovnom politikom", istakao je generalni direktor Ernst Tanner.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije