Salihović: Imamo izgleda za Evropa ligu

Naš reprezentativac ne gubi nadu

Salihović: Imamo izgleda za Evropa ligu

Adnan Beganović

Fudbaler Hoffenheima i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Sejad Salihović, za njemačke medije je izjavio da njegov klub još uvijek ima šanse da se domogne Evropa lige.

"Kup je bio naša velika šansa, no nažalost nismo uspjeli. Međutim, smatram da još uvijek imamo šansu da se kroz prvenstvo domognemo pozicije koja vodi u Evropu. Sezona je duga i moguće su mnoge promjene. Nismo odustali od tog cilja i smatramo ga uhvatljivim. Moramo jedino zapeti u svakoj utakmici, u svakom trenutku sezone do kraja", rekao je Salihović za njemačke medije i dodao:

"Najbitnije je da nam misli budu okrenute samo ka narednoj utakmici. Evo, ovog vikenda moramo biti posve usredotočeni na gostovanje kod Bochuma i napraviti sve da uzmemo tri boda."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.