Salihović kandidat za Gutijevu zamjenu

Naš reprezentativac na listi želja Bešiktaša

Salihović kandidat za Gutijevu zamjenu

Bešiktaš je u potrazi za Gutijevom zamjenom, a jedan od tri kandidata da zaumze mjesto u veznom redu turskog giganta je naš reprezentativac, Sejad Salihović.

Jose Maria Gutierrez Hernandez nedavno je raskinuo ugovor sa Bešiktašom i karijeru će najvjerovatnije nasaviti u Aziji, a truski gigant već je krenuo u potragu za njegovom zamjenom.

Pablo Aimar, veznjak Benfice, na vrhu je liste želja na kojoj se nalaze tri imena koja je Carlos Carvalhal predao vodstvu turskog kluba.

Druga dva kanidata za zamjenu 35-godišnjeg španskog veznjaka su Salihović, veznjak Hoffenheima i Thomaš Rosicky iz Arsenala. Naš reprezentativac ugovor sa njemačkim klubom ima do kraja ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.