Salihović kritikovao saigrače

Nedisciplina u Hoffenheimu

Salihović kritikovao saigrače

Njemački bundesligaš Hoffenheim nalazi se u problemima, nakon što su Josip Šimunić, Boris Vukčević i Carlos Eduardo zakasnili na trening ekipe.

"Ovoj momčadi nedostaje svega, a najviše discipline", rekao je kapiten Hoffenheima i reprezentativac Bosne i Hercegovine Sejad Salihović.

"Taj smo problem riješili unutar svlačionice", rekao je za Kicker Peter Zeidler, pomoćni trener Hoffenheima, koji vodi treninge otkako je njegov šef Ralf Rangnick otputovao kući zbog bolesti u porodici.

Salihović je, očigledno, veoma ljut na neodgovornost svojih saigrača.

"Svaki igrač morao bi znati da, jednom kad praznici završe, mora pripreme dočekati fizički spreman. Prošlog ljeta mnogi su tu činjenicu zanemarili. Odsada pa nadalje disciplina nam mora dolaziti na prvom mjestu. Nažalost, u posljednje smo vrijeme imali problema u tom smislu", rekao je Salihović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.