Salihović na ljeto ide putem Ibiševića?

Da li će bh. dvojac ponovo igrati zajedno?

Salihović na ljeto ide putem Ibiševića?

Vedad Ibišević, 27-godišnji napadač danas je zvanično postao novi član Stuttgarta, a njegovim putem mogao bi na kraju sezone mogao krenuti naš i Sejad Salihović, kako pišu njemački mediji.

Salihović se posljednjih dana povezivao sa Švabama, a navodno, njegov odnos sa sportskim direktorom Hoffenheima, Ernstom Tannerom je napet, tako da bi mogao napustiti klub iz Sinsheima.

Hoffenheima je primoran uštediti novac, a prema pisanju njemačkih medija, Salihović ima jednu od najvećih plata u timu, te je to samo još jedan od razloga zbog kojih bi naš reprezentativac mogao napustiti ovu njemačku ekipu.

Zdravko Kuzmanović se povezivao sa odlaskom u Italiju, ponajviše u redove Juventusa, a srbijanski veznjak vjerovatno će napustiti Švabe na kraju sezone, tako da bi ga mogao zamijeniti Salihović, kojem ugovor ističe na ljeto.

Ibišević i Salihović zajedno u Hoffenheimu igraju od 2007. godine. Prvo je Salihović iz redova Herthe u klub iz Sinsheima došao 2006. godine, a nakon toga mu se pridružio Ibišević, koji do tada nastupao za Alemanniju Aachen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije