Salihović na meti Aston Ville

Pridružuje se Begoviću i Džeki u Engleskoj?

Salihović na meti Aston Ville

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sejad Salihović mogao bi se naredne sezone pridružiti Asmiru Begoviću i Edinu Džeki u Engleskoj.

Naime, kako tvrde britanski mediji, Salihović je prvi na listi želja engleskog premijerligaša Aston Ville, koja mu je spremna ponuditi ugovor na četiri godine.

Salihoviću ugovor sa Hoffenheimom ističe na kraju ove sezone, što ga čini veoma privlačnom metom, jer klub koji ga bude htio dovesti može to učiniti bez plaćanja ikakve odštete ovom njemačkom bundesligašu.

Salihović je u posljednje vrijeme sve nezadovoljniji u Hoffenheimu, koji igra sve lošije, a polako ga napuštaju najbolji igrači.

Sve to privuklo je interesovanje Aston Ville, koja bi već narednog mjeseca mogla stupiti u pregovore sa Salihovićem. Osim Aston Ville, za Salihovića se interesuje i ekipa Fulhama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije