Salihović na pragu Wolfsburga

Felix Magath dovodi reprezentativca BiH

Salihović na pragu Wolfsburga

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sejad Salihović od januara bi mogao zamijeniti dres Hoffenheima dresom Wolfsburga.

Naime, kako tvrde njemački mediji, Salihović se i dalje nalazi u samom vrhu liste želja trenera Wolfsburga Felixa Magahta, koji je i prošlog prelaznog roka pokazivao želju da u svoje redove dovede bh. internacionalca.

Salihović ima ugovor sa Hoffenheimom koji važi još samo do juna naredne godine, što znači da bi ovaj njemački bundesligaš mogao rizikovati da ga izgubi bez ikakve odštete, pa je vrlo lako moguće da se ovaj transfer realizuje u januaru.

Salihović je već ranije izjavio da su male šanse da ostane u Hoffenheimu, s obzirom na novu politiku kluba o smanjenju plata igračima u narednim sezonama.

Iako je menadžer Hoffenheima Ernt Tanner izjavio kako "ne zna ništa o tome", njemački mediji uvjereni su da je dogovor već blizu zaključenja, te da je Salihović, praktično, već sada novi igrač Wolfsburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije