Salihović najbolji igrač u decembru

Reprezentativac BiH osvojio trećinu glasova

Salihović najbolji igrač u decembru

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i vezni igrač Hoffenheima Sejad Salihović izabran je za igrača mjeseca decembra u Bundesligi u izboru posjetilaca portala Spox.com.

Sjajne igre u posljednjem mjesecu 2011. godine donijele su reprezentativcu Bosne i Hercegovine i članu Hoffenheima izbor za najboljeg igrača Bundeslige u decembru.

Salihović je uvjerljivo osvojio prvo mjesto sa čak 32,3 odsto glasova od ukupno 23.448 ljudi koliko ih je glasalo u izboru za najboljeg decembarskog igrača Bundeslige.

Drugo mjesto u glasanju pripalo je legendarnom španskom napadaču Schalkea Raulu Gonzalezu, koji je dobio 11,8 odsto glasova, dok je na trećem mjestu završio još jedan reprezentativac Bosne i Hercegovine. Vedad Ibišević dobio je 11,4 odsto glasova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije