Salihović: Ne znam zašto ne igramo fudbal

Hoffenheim u slaboj formi

Salihović: Ne znam zašto ne igramo fudbal

Hoffenheim je na svom stadionu u posljednjem kolu njemačke Bundeslige prosuo pobjedu, primivši gol u posljednjoj minuti protiv tada posljednjeplasirane ekipe Freiburga.

Kod vodstva od 1:0, napadači Hoffenheima imali su dvije stopostotne prilike. Prvo je Roberto Firmino promašio, a nakon njega i reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević. Umjesto povećanja vodstva, Hoffenheim je primio gol, pa je završilo neriješeno, 1:1.

"Ne znam zašto ne igramo fudbal u posljednje vrijeme. Još smo uvijek na devetom mjestu na tabeli, ali činjenica je da nismo u formi. Za nadati se da ćemo to popraviti jako brzo, jer bi u protivnom sezona mogla biti izgubljena", rekao je reprezentativac Bosne i Hercegovine u dresu Hoffenheima Sejad Salihović.

U narednom, 15. kolu Bundeslige, Hoffenheimu slijedi teško gostovanje na BayAreni kod Bayera iz Leverkusena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije