Salihović: Nisam dobio ponudu Hoffenheima

Salihović: Nisam dobio ponudu Hoffenheima

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sejad Salihović izjavio je da ne razmišlja u ovom trenutku previše o produženju ugovora sa Hoffenheimom.

"Ne mislim sada o produživanju ugovora. Od kluba do ovog trenutka nisam dobio nikakvu ponudu za to. Meni je u ovom trenutku najvažnije da sam spreman za sezonu, a ako mi klub predloži novi ugovor onda ćemo sjesti i pričati, a ako ne onda naredne godine odlazim", kazao je Salihović za njemačke medije.

"Ovdje u Hoffenheimu sam proveo neke lijepe trenutke. Osjećam se ugodno u Hoffenheimu. Ipak, meni je u ovom trenutku najvažnije da se dobro spremim za narednu sezonu, koja će za mene biti veoma važna", dodao je naš reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.