Salihović obavio prozivku, cilj sami vrh tabele

Startao i NK Vlašić

Salihović obavio prozivku, cilj sami vrh tabele

Samir Mlaćo

NK Vlašić iz Turbeta će u narednoj sezoni igrati Drugu ligu Zapad. Vlašić iza sebe ima sjajnu sezonu u 1.Kantonalnoj ligi SBK/KSB te će sada pokušai ostvariti što veći uspjeh u višem rangu.

Prije par dana izabranici Saliha Salihovića startali su sa pripremama, a klub je dogovorio saradnju i sa nekoliko novih igrača, što svakako raduje navijače.

Cilj Vlašića je sami vrh tabele, a u nedjelju će ovaj tim odigrati prijateljski meč protiv NK Metalleghe BSI iz Jajca.

Iduće sedmice zakazan je duel protiv FK Velež što će svakako biti prava provjera za Vlašić, a ambiciozni trener Salihović je optimista svjestan da kvalitetan i uporan radi uvijek donosi pozitivan reuultat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti