Salihović od danas ponovo u Bundesligi?

Potpisuje za HSV?

Salihović od danas ponovo u Bundesligi?

A. Beganović

Nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac Sejad Salihović nalazi se na korak do potpisa ugovora sa slavnim njemačkim klubom HSV-om.

Nakon što je u prošloj sezoni nosio dres švicarskog St.Gallena nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac se tokom prelaznog roka povezivao sa mnogim klubovima, no još uvijek je bez kluba.

Međutim, danas bi se taj njegov status mogao promijeniti, odnosno ako je vjerovati njemačkim medijima Salihović bi mogao potpisati ugovor sa HSV-om čije boje je donedavno branio Emir Spahić.

Njemački mediji pišu da je Salihović doputovao u Hamburg na pregovore nakon kojih bi trebao proći ljekarske preglede te potpisati ugovor. 

Podsjetimo, Salihović je osim za pomenuti St.Gallen u dosadašnjoj karijeri nastupao za Herthu, Hoffenheim i Beijing Renhe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi