Salihović: Odlično sarađujem sa Ibiševićem

Zmajevi iz Hoffenheima

Salihović: Odlično sarađujem sa Ibiševićem

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sejad Salihović, igrač utakmice u sinoćnjoj pobjedi Hoffenheima protiv Augsburga (2:1), istakao je odličnu saradnju koju ima sa Vedadom Ibiševićem na terenu.

Salihović je sinoć protiv Augsburga u okviru fudbalskog Kupa Njemačke prvo pogodio mrežu gostiju u 24. minuti za vodstvo Hoffenheima od 1:0, da bi u četvrtoj minuti drugog poluvremena asistirao Vedadu Ibiševiću za konačnih 2:1.

"Kako smo igrali sinoć, zaslužili smo pobjedu. Vršili smo dobru transformaciju iz odbrane u napad i obrnuto i to se dalo osjetiti na terenu. Najbitnije je od svega da nismo psihički pali kada smo primili gol. Na terenu se odlično slažem sa svim saigračima, a pogotovo sa Ibiševićem, što se moglo lijepo vidjeti kod drugog gola", rekao je Salihović.

Čini se kako će se ta saradnja nastaviti i u narednom periodu, jer su oba bh. reprezentativca dala naslutiti da će i naredne sezone nositi dres Hoffenheima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije