Salihović: Portugal još jako boli

Bolje mu odgovara sredina terena od boka

Salihović: Portugal još jako boli

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević držao je Sejada Salihovića, silom prilika, na bočnoj poziciji, a vezista Hoffenheima priznao je da mu ipak više odgovora mjesto u sredini terena.

"Igra na sredini terena svakako mi više odgovara", kazao je Salihović, te dodao: Igra Hoffenheima u Kölnu (pobjeda 4:0) lijepo mi je legla. Moramo gledati samo da nastavimo igrati tako. Ispadanje sa reprezentacijom BiH jako boli. Ljudi su u Bosni tužni i razočarani, iako moramo gledati prema naprijed. Nadamo se da ćemo biti sposobni osigurati plasman na Evropsko prvenstvo 2012. godine".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.