Salihović povrijeđen, upitan za Bayern

Problemi u Hoffenheimu

Salihović povrijeđen, upitan za Bayern

Nakon što je napadač Hoffenheima Vedad Ibišević uganuo zglob, te tako vjerovatno propušta utakmicu sa Bayernom, nove loše vijesti sustigle su trener njemačke ekipe Ralfa Ragnicka.

Naime, drugi reprezentativac Bosne i Hercegovine u dresu Hoffenheima Sejad Salihović žali se na probleme sa bolovima u leđima, te je zbog toga propustio jučerašnji trening svoje ekipe.

Salihović je proveo na terenu 79 minuta u remiju Hoffenheima sa Kaisreslauternom, ali njegov nastup u sutrašenjem dvoboju sa minhenskim Bayernom pod znakom je pitanja.

Nakon četiri odigrana kola, Hoffenheim se nalazi na sjajnom drugom mjestu, sa tri pobjede i jednim remijem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.