Salihović preskače naredna dva susreta

Još uvijek bolovi u koljenu

Salihović preskače naredna dva susreta

Adnan Beganović

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Sejad Salihović, zbog povrede koljena propustit će dva naredne susreta Hoffenheima.

Naime, naš reprezentativac još se nije u potpunosti oporavio od povrede koljena, koju je zadobio na reprezentativnoj utakmici sa Bjelorusijom.

"Ponekad povrede u ovom području nisu tako lagane za oporavak. Naš liječnički tim čini sve kako bi se što prije oporavio, ali bol još uvijek ne prestaje", rekao je trener Hoffenheima Holger Stanislawski.

"Protiv Stuttgarta i Moenchengladbacha neće igrati. Počeo je lagano trenirati, no s njegovim povratkom nećemo žuriti. Pratit ćemo situaciju i tek kada bude potpuno oporavljen istrčat će na teren", dodao je trener Hoffenheima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.