Salihović propušta i Wolfsburg

Povreda još nije sanirana

Salihović propušta i Wolfsburg

Adnan Beganović

U okviru 6. kola Bundeslige snage će između ostalog odmjeriti Hoffenheim i Wolfsburg, s tim što u plavom dresu neće igrati Vedad Ibišević i Sejad Salihović.

Naime, Ibišević je već duže vrijeme povrijeđen, dok Salihović vuče povredu koljena od reprezentativnog duela našeg nacionalnog tima i Bjelorusije.

Istina, ne radi se o nekoj ozbiljnijoj povredi, no ipak će zbog iste veznjak Hoffenheima propustiti i drugi susret svoje momčadi. Ovu informaaciju potvrdio je i trener Hoffenheima, Holger Stanislavski.

"Salihovićevo koljeno se nalazi u boljem stanju, no ipak neće biti spreman za duel sa Wolfsburgom. Nadam se da će biti spreman za susret 7. kola", prenose njemački mediji izjavu trenera Hoffenheima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.