Salihović se vraća već sutra?

Hoffenheim u Kupu Njemačke protiv Koelna

Salihović se vraća već sutra?

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sejad Salihović mogao bi se vratiti u ekipu Hoffenheima u okviru Kupa Njemačke.

Salihović je povrijedio koljeno prije više od mjesec dana u pobjedi reprezentacije Bosne i Hercegovine nad Bjelorusijom i od tada se nalazi van stroja.

Trener Hoffenheima Holger Stanislawski, međutim, danas je najavio da bi se Salihović mogao vratiti u ekipu veoma brzo, te da je spreman za igru.

"Imam na raspolaganju 20 igrača. U kombinacijama nisu jedino Tom Strong, Tobse Weis i Matze Jaissle. Što se tiče Salihovića, on je počeo sa treninzima punim intezitetom. Fizički je prilično stabilan i mogao bi se naći u sastavu za sutrašnji meč sa Koelnom", rekao je Stanislawski.

Hoffenheim sutra igra susret Kupa Njemačke protiv Koelna sa početkom u 20:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.