Salihović spreman za Bayern

Oporavak od operacije prošao dobro

Salihović spreman za Bayern

Hoffenheim, naših reprezentativaca Sejada Salihovića i Vedada Ibiševića, danas će odmjeriti snage sa najtrofejnijim njemačkim klubom svih vremena, minhenskim Bayernom.

U sastavu trenera Hoffenheima Ralfa Ragnicka neće biti Chinedu Obasija i Isaaca Vorsaha, koji su na Afričkom kupu nacija, a zbog povrede neće biti ni Carlosa Eduarda.

Međutim, za Bayern će biti spreman Sejad Salihović, koji se uspješno oporavio od operacije prepona i zaigraće od prve minute protiv slavne bavarske ekipe.

"Svi moji igrači protiv Bayerna će morati dati svoj maksimum, što u prvom dijelu sezone nije bio slučaj u svakoj utakmici", rekao je Ralf Rangnick.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.