Salihović spreman za Estoniju!

Salihović spreman za Estoniju!

Iako su prve informacije govorile da Sejada Salihovića neće biti u ekipi, to nije tačno. Vezista Hoffenheima priključiće se danas Zmajevima i biće spreman za susrete sa Estonijom i Španijom.


Iako se u prvi mah činilo kako će reprezentacije Bosne i Hercegovine u susretima sa Estonijom i Španijom ostati bez svog pouzdanog veziste Sejada Salihovića, desio se neočekivan obrat. Salihović će se danas priključiti ostatku bh. reprezentacije u hotelu Hercegovine na Ilidži i biće spreman za predstojeće utakmice kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo naredne godine u Južnoj Africi.

"Sejo dolazi na okupljanje, a evo ti sine moj ekskluziva: Biće apsolutno spreman za utakmice sa Estonijom i Španijom. Ova me informacija veoma obradovala, jer sa Salihovićem u ekipi imamo dodatnu kvalitetu", rekao je za SportSport.ba Miroslav Ćiro Blažević.

Podsjetimo, Salihović je kasnio na jučer zakazano okupljanje reprezentacije Bosne i Hercegovine zbog povrede koju je zadobio u susretu svog Hoffenheima sa Mainzom u okviru njemačke Bundeslige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.