Salihović: Stvorićemo Nijemcima probleme

Salihović: Stvorićemo Nijemcima probleme

Sejad Salihović jedini je upitan za sutrašnji ogled sa Njemačkom, reprezentacijom koju jako dobro poznaje, s obzirom da dugi niz godina igra u Bundesligi.

Iako je njegov nastup sutra navečer protiv Njemačke pod znakom pitanja, Salihović se nada da će zaigrati, te zajedno sa ostatkom Zmajeva stvoriti probleme Elfu.

"Definitivno ćemo dati sve od sebe na terenu i pokušati stvoriti Njemačkoj probleme. Mislim da će ova prijateljska utakmica biti veoma dobra proba i za Nijemce, ali i za nas", kaže Salihović.

"Znamo da susret neće biti lagan i da nas čeka težak posao, ali smo veoma jaki u napadu i mislim da smo sposobni stvoriti određene probleme Nijemcima. Biće puno naših navaijača, što će nam svakako predstavljati motiv više", dodao je Salihović.

Doktorski tim reprezentacije Bosne i Hercegovine, zajedno sa selektorom Safetom Sušićem, odlučiće večeras nakon treninga ili sutra prijepodne o tome da li će se Salihović naći u ekipi za sutrašnju utakmicu sa Njemačkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.