Salihović: Želim da budu iskreni prema meni

Napušta li bh. reprezentativac Hoffenheim?

Salihović: Želim da budu iskreni prema meni

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac, Sejad Salihović, nakon pet godina provedenih u Hoffenheimu u ljetnom prelaznom roku mogao bi napustiti ovaj klub.

Iako aktuelni ugovor Salihovića i Hoffenheima vrijedi do ljeta 2012. godine, ako je vjerovati njemačkim medijima, naš reprezentativac već ovog ljeta mogao bi promijeniti sredinu.

Naime, njemački Bild tvrdi da će Salihović u ljetnom prelaznom roku napustiti klub, a u isto vrijeme navodi da je naš reprezentativac nezadovoljan odnosom prema njemu.

"Još uvijek nismo sigurni da li će Salihović ostati ili otići. Trener od njega traži konstantno dobre igre, a ne da jednu utakmicu odigra dobro, pa da ga onda dvije ili tri nema nigdje", prenosi Bild izjavu direktora kluba Ernsta Tannera, koja se i nije baš svidjela našem reprezentativcu.

"Pet godina sam u ovom klubu i samo želim da budu iskreni prema meni. Prošle sedmice sam po prvi put u posljednjih godinu dana razgovarao sa direktorom Ernstom Tannerom te sam mu rekao da se osjećam ugodno u klubu i zbog toga sam izenađen njegovim izjavama, iako u posljednjih godinu dana sve vezano za svoju budućnost saznajem iz novina", rekao je Salihović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.