Samir Bekrić se vraća na Grbavicu

Samir Bekrić se vraća na Grbavicu

Nekadašnji fudbaler Željezničara Samir Bekrić u srijedu potpisuje ugovor sa plavima sa Grbavice, čiji će dres nositi u narednom periodu.

Sjajna vijest za navijače Željezničara - Samir Bekrić karijeru će nastaviti u Željezničaru. Sjajni vezista dogovorio je sve detalje ugovora sa klubom:

''Dobio sam izuzetno primamljivu ponudu jednog renomiranog kluba iz Izraela ali sam odlučio vratiti se u Želju. Ne bi bilo fer prema navijačima da odem sad kad se stvorila euforija oko mog povratka. Klub, navijači i gospodin Osim mnogo su mi pomogli u razvoju karijere i povratak na Grbavicu bio je jedini logičan potez. Ostaću dok ne osvojim duplu krunu jer o tome sanjam čitav život. Zadužio sam dres sa brojem 90 u čast velikog jubileja našeg kluba koji smo proslavili prošle godine'', rekao je Bekrić za fkzeljeznicar.com neposredno po postizanju konačnog dogovora sa menadžerom Osimom.

Željezničar je s Bekrićem dobio veliku širinu u vezno redu a dosadašnje pripremne utakmice pokazale su da može odlično sarađivati sa Zajkom Zebom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.