Samir Cerić nakon izbora za predsjednika FK Željezničar: Ovo je novi početak za najveći bh. klub

Predsjednik Željezničara za SportSport.ba

Samir Cerić nakon izbora za predsjednika FK Željezničar: Ovo je novi početak za najveći bh. klub

M. Šljivak

Samir Cerić danas je izabran za novog predsjednika FK Željezničar.

Biznismen iz Londona je danas dobio podršku Skupštine kluba, a Cerić je za SportSport.ba iznio svoje prve utiske nakon što je izabran na ovu funkciju.

"Želim vjerovati da je ovo početak jedne nove epohe najvećeg i najtrofejnijeg bh. nogometnog kluba, našeg Željezničara", rekao je Cerić i nastavio je:

"Uvjeren sam da sada otvaramo nove stranice, ne samo fudbala, nego i cjelokupnog bh.sporta, sa jednim novim pristupom i metodama upravljanja. Uzbuđen sam i sretan, naravno. Ovo je i za mene veliki dan", rekao je Cerić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Upravni odbor ovog kluba imenovana su i dvojica članova koje je Cerić predložio, a to su Dino Husak Osmanović i Sam X. Li. Također, Jasmin Badžak je ostao potpredsjednik UO.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Grohot
jel istina da su Brus Li i ovaj zeljin Li od dva brata djeca?
18 2
LevoKrilo
Igrali zonske lige od 1921 do 1946. Sarajevo u bivšoj državi najviše titula, najviše drugih mjesta, najviše finala kupa Maršala Tita, najviše odigranih sezona u prvoj ligi. Sarajevo igralo sa četiri europska prvaka od kojih su te ili godinu ranije dva bila europski prvak. Hoćete dalje??? Sarajevo je igralo iza rata pa na ovamo sa više europski klubova što Željezničar nije odigrao u svojoj historiji, što je nedavno potvrdila i sama UEFA. Doviđenja prijatno...
12 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi