Samir Memišević tokom noći promijenio klub!

Transfer zvanično potvrđen

Samir Memišević tokom noći promijenio klub! · Zvanično

A. Čaušević

Iskusni bh. štoper, Samir Memišević, je ponovo promijenio sredinu.

Memišević je prije dvije godine napustio Evropu te potpisao za kineski Hebei, a kasno sinoć je ponovo promijenio klub.

Ovaj 28-godišnjak ostaje u Kini nakon što je i zvanično potvrđen njegov transfer u ekipi iz prijestolnice, Bejing Guoan.

Hebei se našao u ogromnim problemima zbog teške finansijske situacije. Dok je upitna egzistencija kluba Memišević je poslan na posudbu u Beijing Guoan.

Našeg fudbalera će u novom klubu trenirati Xie Feng, njegov bivši trenere u ekipi Hebeija kad je tek stigao u Kinu.

Nakon što je igrao u Slavenu iz Živinica i Slobodi te srbijanskim Telopticu i Bežaniji potputnu igračku afirmaciju je doživio u Radniku iz Bijeljine.

S Bijeljincima je osvojio Kup BiH prije skoro šest godina. Tada je igrao fantastično što mu je donijelo zvučni transfer u Groningen.

Memišević je i povremeni član reprezentacije BiH. Do sada je za naš nacionalni tim upisao tri nastupa.

Top Komentari

FahroKonjHodzic
potpiso tokom noci za je*ej
1 6
irnes4
Novinari banujte ovog konja ako Boga znate
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi