Samir Memišević nije zaboravio odakle dolazi

Podrška za Slaven iz Živinica

Samir Memišević nije zaboravio odakle dolazi

E. Čaušević

Slaven iz Živinica na kraju prošle sezone ostvario je veliki uspjeh ulaskom u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine.

Klub iz Živinica i u narednoj sezoni ima velike ambicije, a glavni cilj čelnih ljudi ovog kluba jeste da vrati navijače na stadion. Slaven u subotu starta novu sezonu na gostovanju protiv Travnika.

Iz Slavena su na zvaničnoj Facebook stranici objavili da nekadašnji igrač ovog kluba Samir Memišević nije zaboravio odakle dolazi. Bh. reprezentativac igra odlično u Holandiji, ali nije zaboravio klub u kojem je napravio prve korake.

Memišević je odlučio da pomogne Slavenu, te je kupio deset polusezonskih karti. Poznato je da je trener kluba iz Živinica otac ovog igrača Midhat Memišević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti