Sammir do juna 2017. član Getafea

Danas potpisan ugovor

Sammir do juna 2017. član Getafea

Teme:

Nakon što je jučer dobio slobodne papire od zagrebačkog Dinama, Brazilac Sammir je vrlo brzo pronašao novi klub.

Od ranije je poznato da će na ljeto zaigrati za Getafe, ali obzirom na to da je već sad postao slobodan, ugovor je potpisan već danas. Potvrdili su to i na službenoj stranici Getafea na kojoj stoji da će Sammir imati ugovor do ljeta 2017. godine.

"Nakon dogovora Getafea i Dinama, Sammir je postao naš novi igrač, a ugovor mu vrijedi do 30. juna 2017. Brazilac koji ima hrvatski pasoš već ima i četiri nastupa za reprezentaciju,“ predstavili su novo pojačanje na klupskim stranicama.

Sammir će tako uskoro debitovati za novi klub, a nagađa se da bi se to moglo dogoditi 16. februara kada im u goste dolazi madridski Real.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.