Samo da se ne vrati u Barcu: PSG ponudio Neymara Realu, ali dobili neočekivan odgovor

Kraljevi imaju jasnu poruku

Samo da se ne vrati u Barcu: PSG ponudio Neymara Realu, ali dobili neočekivan odgovor

E. Čaušević

Saga oko odlaska Neymara iz PSG-a još uvijek se ne bliži kraju.

Sve su učestalije špekulacije da će Neymar ovog ljeta napustiti PSG i nakon dvije godine vratiti se u Barcelonu. PSG je Neymara platio nevjerovatnih 222 miliona eura, ali čini se da Brazilac nije zadovoljan u Parizu.

O njegovom povratku u Barcelonu priča se već sedmicama iako Barcelona i PSG nisu ostvarili nikakve kontakte povodom Neymarovog eventualnog povratka na Camp Nou.

No, također početkom ljetnog prelaznog roka se špekulisalo da bi Neymar mogao preći i u Real Madrid, ali šanse za to sada su svedene na minimum.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Međutim, kada su u PSG-u shvatili da Neymar baš nije sretan u njihovom klubu postali su svjesni da ga moraju prodati kako bi vratili barem nešto novca. No, nisu željeli da kontaktiraju Barcelonu već ljutog rivala Real Madrid.

Madridska Marca objavila je jutros da je PSG čak ponudio Neymara Real Madridu, ali da je to kraljevskiu klub odbio. Oni su poručili da ne žele Neymara jer su doveli Edena Hazarda i da su samo zainteresovani za Kyliana Mbappea.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

doa297
nema glupljeg kluba od PSG
7 3
Balans
Nikad on neće nazad u Barcu.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi