Samo Espanyol raspoložen za igru

Primera Division

Samo Espanyol raspoložen za igru

U četiri poslijepodnevne utakmice prvog kola španske Primere postignuto je samo pet golova, od čega su četiri postigli nogometaši Espanyola (jedan u vlastitu mrežu), a Pablo Osvaldo je sam bio kreator dva gola.

Espanyol je na svom terenu sa 3:1 bio bolji od Getafea. Pablo Osvaldo je golovima u 33. i 54. minuti donio prednost domaćem timu, Galan je autogolom u 61. minuti vratio Getafe u igru, da bi konačnih 3:1 postavio debitant Espanyola Jesus Datolo u 93. minuti utakmice.

Uspješan povratak u Primeru je imao Real Sociedad koji je golom Xabija Prieta u 57. minuti slavio protiv Villarreala sa 1:0. Ostale dvije utakmice, one između Deportiva i Zaragoze, te Osasune i Almerije, završile su bez golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti