Samo Lewandowski može zabiti ovakav gol

Zanimljiva scena

Samo Lewandowski može zabiti ovakav gol

M. Šljivak

Robert Lewandowski zabio je gol i u Kupu Njemačke.


U 59. minuti Poljak je zabio za 3:0 protiv Bayer Leverkusena, a mnogo mu je pomogao golman Lukas Hradecky.

Raspalio je Lewandowski po lopti sa više od 30 metara. Pokušao je zabiti spektakularan gol, ali ga je golman Apotekara počastio velikom greškom.

Od jakog udarca lopta mu je ispala iz ruku, prošla kroz noge i završila u mreži.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...ako izuzmemo Bayern ova Bundesliga je kvalitetom u rangu Turske ili Portugalske lige...s tim da su Turska i Portugalska mnogo zanimljivije za gledanje,kod ovih se zna ko ce biti sampion,a vjerovatno i osvajac kupa u narednih 20 godina...
4 12
JJ90
Ahahahahahahah pa da si ikad igrao, bar za mahalu, znao bi koliko je fizički zahtjevna Bundesliga. Naši premijerligaši jedva da četvrti njemački rang mogu igrat.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi