Sampdoria ne planira prodati Pazzinija
Pazzini (lijevo) na meti velikih evropskih momčadi

Sampdoria ne planira prodati Pazzinija

Edmir Škorić

Giampaolo Pazzini nagovještavao se kao novo pojačanje Chelsea, Manchester Uniteda ili Arsenala, no sportski direktor Sampdorije brzo je reagirao na to, tvrdeći kako klupski golgeter neće napustiti Đenovu.

Vlasnik 19 Sampdorijinih golova ove sezone u svim natjecanjima, Gimapaolo Pazzini (25), spominjao se kao januarsko pojačanje jednog od tri velika kluba u Engleskoj (Chelsea, Arsenal i Manchester United). No, sportski direktor kluba iz Đenove Giuseppe Marotta demantovao je odlazak svog napadača.

"Pazzini i Cassano nas napuštaju u januaru? Nema šanse, oni su i dalje važan dio našeg projekta", kazao je Marotta za italijanski Sky.

Giampaolo Pazzini karijeru je počeo u Atalanti, potom je 2005. godine za 5 miliona eura stigao u Fiorentinu, da bi početkom ove godine, tačnije 14. januara, potpisao za Sampdoriju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije