Sanchez najbolji igrač kola

Sanchez najbolji igrač kola

Čileanski reprezentativac Alexis Sanchez je sjajnom igrom protiv Palerma osigurao pobjedu Udineseu, ali i sebi mjesto u rubrici najboljeg igrača 27. kola Serie A u izboru portala Goal.com.

Najbolji golman kola je Mariano Andujar koji je svojim odbranama osigurao pobjedu Cataniji nad Genoom i tako ostavio svoju momčad u borbi za opstanak u ligi.

U posljednjoj liniji su Alessandro Nesta koji u dresu Milana proživljava drugu mladost, zatim mladi Andrea Ranocchia koji već pokazuje da je veliko pojačanje Intera, te Davide Astori koji je najzaslužniji za veliku pobjedu Cagliarija nad Lazijom.

Pored Sancheza u veznom redu su još Mark van Bommel iz Milana, Wesley Sneijder iz Intera i Pablo Armero iz Udinesea. Sneijder je ponovo bio ključni igral Intera u završnici utakmice i donio pobjedu nad Sampdorijom.

Napadački trio izgleda zastrašujuće. Alexandre Pato je iz kola u kolo sve bolji, Marco Di Vaio je u dresu Bologne kreirao iznenađenje kola pobjedom nad Juventusom, dok je Antonio Di Natale sa tri gola zajedno sa Sanchezom učestvovao u rušenju Palerma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.