Sanchez želi trenirati Real

Sanchez želi trenirati Real

Jedan od najboljih meksičkih nogometaša svih vremena Hugo Sanchez izjavio je kako mu je životni cilj da jednog dana trenira momčad Real Madrida u kojoj je stekao igračku slavu.

"Upravo sam se vratio u Madrid nakon što sam jedan period života proveo u Almeriji. Moja namjera je da radim u Španiji i da imam isti trenerski put kao što sam imao kao igrač", kaže Sanchez.

"Želim ostati u Primeri, a ne odbacujem mogućnost treniranja neke ekipe i van Španije. Čekaću pravu ponudu iz nekog španskog kluba, ali ako je ne bude moguće je da se vratim u Latinsku Ameriku", ističe Hugo Sanchez, koji kaže kako neće imati mira dok ne sjede na klupu Reala.

"Treniranje Reala je dječački san svakog igrača i trenera. Taj san mi se ispunio kao igraču, a očekujem da mi se isto dogodi i kao treneru. Sigurno je da neću biti miran sve dok ne ostvarim taj cilj. Mlad sam i imam strpljenja, tako da se nadam kako će taj dan jednom doći", kaže Sanchez.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.